Ervaringen

gastenboek

Hieronder treft u de ervaringen van klanten van ES Design. Wilt u ook een bericht in onderstaand gastenboek achter laten? Klik dan hier.

 

Naam: Zit-shop Kaatsheuvel
Bericht: Het team van E.S. Design heeft voor ons een perfecte belettering gemaakt op onze Fiat 500. Dank je wel voor de snelle service.
Toegevoegd op: 06 02 2015

Naam: Machinefabriek De Dieze
Bericht: Natuurlijk wil ik als referentie op jullie website en wil ik daar aan meewerken, de auto's zien er tenslotte geweldig uit. Iedere dag weer zijn we trots op ons bedrijf en de auto's zijn daar een goed voorbeeld van.
Toegevoegd op: 17 11 2013

Naam: Schouten Parket
Bericht: Wij streven in ons werk naar kwaliteit en service en dat is ook wat ES Design voor staat. Ze weten precies wat belangrijk is voor ons. Voor de derde keer heeft ES Design een auto van ons voorzien van reclame en wederom naar volle tevredenheid.
Toegevoegd op: 19 09 2013

Naam: C.J. De Jong timmerwerken
Bericht: Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen wordt en te woord wordt gestaan bij E.S. Design. Jullie staan altijd voor mij klaar met een goed advies of het nu gaat om drukwerk of belettering.Goed en betaalbaar wat in deze tijd ook van groot belang is en niet alleen bij mij. Ik stuur ook met een gerust hart mensen door naar jullie en dat geeft wel iets aan denk ik. Conclusie zeer tevreden klant.
Toegevoegd op: 10 09 2013

Naam: OPC Groep Oosterhout & Donge
Bericht: Sinds kort doen wij zaken met E.S. Design. Leren kennen als een kundig bedrijf die haar afspraken perfect nakomt. Daarbij zijn de prijzen zeer competitief. Beloofd is ook echt beloofd ! Het begin is er, maar het einde is nog zeker niet in zicht !
Toegevoegd op: 07 09 2013

Naam: Tisda Webdesign
Bericht: Al jaren hebben we een prettige samenwerking met ES Design. Kwaliteit en snelle levering zijn de trefwoorden. Bedankt dat we ook jullie nieuwe site weer hebben mogen verzorgen. Veel plezier en vooral succes met de nieuwe website!!
Toegevoegd op: 31 07 2013