Zakelijk

E.S. Design is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het zichtbaar maken van uw bedrijf. Of dat nu op de weg is of langs de weg, wij zorgen er voor dat uw bedrijf gezien wordt.

Es Design zakelijkHiervoor hebben we verschillende technieken tot onze beschikking. Zo kunnen we uw wagenpark beplakken van kleine belettering tot het volledig wrappen of te wel inpakken van uw auto’s met hoogwaardige folie. Natuurlijk kunnen we dat met elk object, of het nu een vrachtwagen, aanhanger, boot of zelfs uw bedrijfspand is. In deze is welhaast alles mogelijk.

In samenwerking met u voeren wij al uw wensen uit, beginnend bij het ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering toe, alles doen wij in eigen beheer en natuurlijk in nauw overleg met u.

Om dit alles te realiseren hebben we de beschikking over eigentijdse apparatuur zoals:

  • Een grootformaat printer om banners, posters of stickers te kunnen printen en allerlei materialen zoals zeildoek, canvas, one-way-vision behang of muurstickers, u verzint het maar en wij zoeken naar een oplossing.
  • Enkele snijplotters waarmee we alle soorten letters of figuren zoals logo’s kunnen uitsnijden in elke gewenste kleur.

We maken alles voor u op reclamegebied.
Autobelettering, striping, reclameborden, zuilen, gevelreclames, frames, pandbelettering, raambelettering, bewegwijzering, ramen tinten.
Kortom een compleet pakket volledig in eigen beheer, van a tot z, van ontwerp tot realisatie

Dankzij de samenstelling van ons team van jonge enthousiaste mensen samen met enkele ervaren krachten kunnen wij u een afgewogen totaalpakket aanbieden waar we zelf erg trots op zijn.

De spreuk “het onmogelijke doen we direct slechts op een wonder moet u even wachten” is ons op het lijf geschreven.