Zeefdruk stickers

Van wit vinyl, transparant of gekleurd vinyl, chroom polyester en fluorescerend of reflecterend vinyl tot polycarbonaat, papier, castvinyl, polystyreen en meer. Deze materialen kunnen met diverse kleefkrachtvarianten uitgevoerd worden, van permanent tot tijdelijk. Het is allemaal mogelijk, afhankelijk van de toepassing en uw wensen en eisen.


Op basis van 12 standaardkleuren kunt u scherp geprijsd wit of transparant vinyl en glans of mat chroom polyester laten bedrukken. Daarnaast is elke gewenste RAL- of PMS-kleur mogelijk zodat u altijd exact de kleur krijgt die vereist is voor uw huisstijl. Per sticker is vrijwel een onbeperkt aantal kleuren mogelijk. Dat levert kleurrijke blikvangers op voor het brengen van een boodschap op iedere gewenste plek.

Unieke uitstraling met domeren
Voor producten waarbij een elegante, stijlvolle uitstraling een rol speelt, is domeren een schitterende techniek. Bij auto’s, pc’s of huishoudelijke apparatuur brengt een gedomeerde sticker het merk of model op een opvallende manier onder de aandacht. Bij deze techniek wordt een bolle harslaag van enkele millimeters op de sticker aangebracht die na uitharding duurzaam, glashelder en glansrijk blijft.